Data anunţului 25.05.2015

Anunț Traducător RO-EN

 

Fundaţia Progress selectează în perioada 25 – 29 mai 2015 un Traducător ro-en în vederea asigurării serviciilor de traducere din limba română în limba engleză a materialelor realizate în cadrul proiectului „SOCĂCIŢELE – bucătăresele comunitare – păstrătoare, promotoare şi creatoare în artele culinare rurale tradiţionale”. Dacă ti se potriveşte descrierea postului, îţi place proiectul nostru şi vrei să participi la punerea lui în practică începând cu 01.06.2015 trebuie să ne trimiţi sau să depui la sediul Fundaţiei Progress CV-ul tău şi anexele care să ateste calificările, experienţa şi competentele necesare. Aplicaţiile vor fi analizate în cel mai scurt timp, iar selecţia finală se va decide în cadrul unui interviu. În cadrul interviului se va stabili şi modalitatea de colaborare.Servicii de traducere

COD CPV: 79530000-8  Servicii de traducere

Traducerea se va efectua din limba română în limba engleză.

Serviciile de traducere urmează a fi prestate pentru un număr estimat de 80 pagini.

Valoarea estimată, cu TVA inclus, de maxim 20 lei/pagină include serviciile de verificare stilistică și gramaticală a textelor traduse.

Descrierea postului

Traducătorul ro-en va avea ca atribuţii:

– traducerea din RO în EN a conţinutului de pe website;

– traducerea din RO în EN a materialelor realizate în cadrul proiectului: Ghidul Diversităţii Culturale din Judeţul Bistriţa-Năsăud , eBook, album foto documentar, film documentar.

Calificările, experienţa şi competențele necesare

Calificări și abilităţi

– Absolvent de studii superioare în domeniul Litere;

Experienţă profesională generală

– Experienţă profesionala de minim 5 ani;

Experienţă profesională specifică

– Experieţă specifică de minim 3 ani în limba si literatura română şi in limba şi literatura engleză.